Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu van de week

Gerookte zalm met een kruidendressing

of

Rundscarpaccio op wijze van de chef

of

Eierslaatje met groene asperges

---

Rogvleugel met appelkappers, kerstomaatjes en pijnboompitten

of

Eendeborst met pepersaus, lentegroentjes en aardappelkroketjes

of

Noedels met zoetzure groentjes en tofu

---

Mousse van passievrucht

of

Verse fruitsalade

-fin-

€ 30.00
Suggestie van de Chef

Huisgerookte konijnfilet met een dressing van Lindemans Kriekbier en groene appel

of

Huisgemaakte garnaalkroketten

---

Zeetongfilets op Oostendse wijze met spinazie en tomaatjes

---

Fantasie van chocolade met vanille

of

Selectie van Belgische kazen

-fin-

€ 49.00