Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu van de week

Agnès Sorel soep

(Gevogeltesoep met champignons en hamreepjes)

---

Savourette van varkensvlees met een mosterdsausje en seizoengroentjes

€ 25.00
Suggestie van de Chef

Asperges op Vlaamse wijze (+ € 5.00) of

Asperges met Mousselinesaus (+ € 5.00) of

Asperges met vinaigrette (+€ 5.00) of

Asperges met Mousselinesaus en gerookte zalm (+ € 7.00) of

Asperges met Mousselinesaus en gerookte ham (+ € 7.00)

of

Rundscarpaccio met lentegarnituur

of

Slaatje van halloumi met basilicum, kerstomaatjes en pijnboompitten

---

Lamskroon met verse kruiden, groene asperges, Shimenji champignons en waterkers (+ € 8.00)

of

Pladijsfilet met een sausje van rivierkreeftjes, prei en gele courgette

of

Risotto met groene asperges en peccorino

---

Chocolademousse met framboos

of

Kaasbordje van de chef (+ € 5.00)

-fin-

€ 40.00