Suggesties van de dag

Ons restaurant gaat opnieuw open vanaf 9 juni, van maandag tot vrijdag op de middag. We verheugen ons u te mogen verwelkomen en onze diensten aan te bieden. We respecteren de veiligheidsregels ... om u in de beste omstandigheden te ontvangen.

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse produkten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu van de week

Rundscarpaccio met een italiaanse garnituur

of

Taboulé met gegrillde groentjes en fetakaas

---

Pladijsfilet met een bieslook-mousselinesaus, fijne groentjes en peterselie aardappelen

of

Gegrillde witte asperges met een bieslook-mousselinesaus met fijne groentjes en peterselie aardappelen

---

Bladerdeegje met banketbakkersroom en rood fruit

of

Verse fruitsalade

-fin-

€ 30.00
Suggestie van de Chef

Slaatje van kreeft met mango, groene appel en groene curry

---

Kalfs-ribeye met béarnaisesaus, seizoensgroentjes en kruidige aardappeltjes

---

Fantasie van aardbei met mascarpone en speculaas

of

Kaasassortiment

-fin-

€ 49.00