Culturele activiteiten van de Universitaire Stichting

Voor concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), klik op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:

Zaterdag en zondag 18 en 19 september 2021: Heritage days te Brussel met als thema "Meeting points".

Woensdag 6 oktober 2021 om 19.30u: concert  met "Violoncellissimo" in samenwerking met L’Institut culturel roumain à Bruxelles en le Centre National d’Art `Jeunesse Roumaine`

Dinsdag 12 oktober 2021: daguitstap met geleid bezoek aan de Collégiale Sainte-Gertrude à Nivelles met prof. Jacqueline Leclercq-Marx (ULB), lunch en bezoek aan de tuin van Agnès en Paul van der Aa in Lasne. (F)

Dinsdag 23 november 2021 om 10 u.: Geleid bezoek (N/F) aan de dubbele tentoonstelling van David Hockney in Bozar, gevolgd door een lunch in de Universitaire Stichting.

Muziekconcerten in Bozar in 2021-2022: klik hier.

Abonnementen voor de Koningin Elisabeth-wedstrijd 2022 voor Cello. Meer informatie volgt.

Van zondag 25 juli tot zondag 1 augustus 2021: Muzikale reis naar het Festival Crete Senesi met Philippe HerrewegheNadere informatie.

Van zondag 5 juni tot zaterdag 11 juni 2022: Culturele reis naar Thessaloniki en Macedonië met prof. Bernard COULIE, ererector van UCLouvain. Nadere informatie.

Voor informatie over voorbije activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten.