Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu of the week

Agnès Sorel soup

(Chicken soup with mushrooms and hamstrips)

---

Mignons of porc with a mustard sauce and seasonal vegetables

€ 25.00
Suggestion of the Chef

Asparagus Flemish style (+ € 5.00) or

Asparagus with Mousseline sauce (+ € 5.00) or

Asparagus with vinaigrette dressing (+€ 5.00) or

Asparagus with Mousseline sauce and smoked salmon (+ € 7.00) or

Asparagus with Mousseline sauce and smoked ham (+ € 7.00)

or

Carpaccio of beef with Spring garnishments

or

Halloumi salad with basil, cherry tomatoes and pine pitts

---

Crown of lamb with fresh herbs, green asparagus, Shimenji mushroom and watercress (+ € 8.00)

or

Filet of plaice with a crayfish sauce, leeks and yellow zucchini

or

Risotto with green aspargus and peccorino cheese

---

Chocolate mousse with raspberries

or

Chees selection of the chef (+ € 5.00)

-fin-

€ 40.00