Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu of the week

Tartare of  salmon with lime and pink pepper

or

Lacquered slowly cooked presa of Lomo

or

Little quinoa salad with green apple, mango and a curry dressing

---

Wing of skate with giant capers, pine pitts, cherry tomatoes and a potato mash with parsley

or

Steak of kalf with a herbal sauce, seasonal vegetables and gratinated potatoes

or

Sweet pepper stuffed with wild rice, mozzarella and dried tomatoes

---

Homemade puff pastry stuffed with crème pâtissière and  kiwi

or

Fresh fruit salad

-fin-

€ 30.00
Suggestion of the Chef

Scallops with a celeriac tapenade and chervil

---

Ribeye of calf with sweetbread, tarte tatin  of belgian endives and its calf's gravy

---

Fantasy of pear with Baileys and caramel

-fin-

€ 52.00