Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu of the week

Duo of smoked salmon and scallops

or

Goat cheese salad with bacon strips and apple

or

Ensalata Caprese

---

Waterzooi of fish

or

Tartare steak, Italian style with ruccola sundried tomatoes and French fries

or

Pasta with pesto

---

Icecream cup with strawberries

or

Fresh fruit salad

-fin-

€ 30.00
Suggestion of the Chef

Salad of baby-lobster with green asparagus, green apple, watercress, green curry and sour cream

---

Young pigeon Clamart in the fashion of the chef

---

Fantasy of red fruit, white chocolate, nougat and pistaccio

-fin-

€ 50.00