Tot binnenkort!

Het is alweer een hele tijd geleden dat we mekaar hoorden, laat staan ​​konden ontmoeten. We blijven met handen en voeten gebonden door dat gemene virus dat ons steeds weer een stap voor lijkt te zijn. Voor iedereen begint het sociaal isolement door te wegen, en we snakken naar normaal, naar een onbezorgde ontmoeting, naar gewoon menselijk contact.

We contacteerden een aantal sprekers met de vraag of zij een online activiteit haalbaar zagen, maar zij verkiezen allen een live voordracht. Nog even geduld dus ... Ondertussen blijven we hopen en werken aan een aantal activiteiten.

We hebben veel ideeën voor toekomstige activiteiten. We denken in het bijzonder, zodra het mogelijk is, aan een origineel bezoek van ons honderdjarig Huis met enkele ongewone ontdekkingen; reizen naar Toscane (het Herreweghe Festival), Auvergne, Griekenland, ...; concerten met onze culturele partners, maar ook meer intieme concerten in de Universitaire Stichting; tentoonstelling van werken van onze leden; bezoeken aan musea en privécollecties; lezingen; ...; samenwerking met de Cinematheek, ... Alle details zullen worden meegedeeld wanneer we een beter zicht krijgen op de versoepelingen.

Wij danken u van harte voor uw vertrouwen en loyaliteit. Uw aanwezigheid, uw deelname aan onze activiteiten en de organisatie van uw activiteiten in ons Huis motiveren ons om het beste te blijven bieden, onze missie te verwezenlijken en aldus de academische en onderzoekswereld te ondersteunen.

Tot binnenkort!