Culturele Clubactiviteiten van de Universitaire Stichting

Voor concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), klik op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:

De op 15 september 2017 voorziene excursie naar Leiden, onder leiding van Prof. Jan Rammeloo, wordt uitgesteld tot het voorjaar 2018.

Dinsdag 26 september 2017 om 20 u. : Dans en Muziek in De Munt met Anne Teresa De Keersmaeker (choreografie), Jean-Guihen Queyras (cello), Rosas (productie).

Donderdag 16 november 2017 om 18 u. : Geleid bezoek (N/F) aan de tentoonstelling  "Ancestors & Rituals" (Europalia Indonesia) in Bozar, gevolgd door een jachtdiner in de Universitaire Stichting.

Vrijdag 23 maart 2018 om 20 u. Galaconcert van de Muziekkapel Koningin Elisabeth. (Bozar)

Woensdag 2 mei 2018 om 18 u. : Opera in De Munt: Lohengrin (Richard Wagner).

Voor de concerten in Bozar en de voorstellingen in het Nationaal Theater, zie de afzonderlijke aankondigingen hieronder.

Culturele reizen voor de leden in het huidig academiejaar:

• Van maandag 22 mei tot zaterdag 27 mei 2017culturele reis in Toscane, o.l.v. de heer Damien Wigny (F). Voor programma, prijzen, en inschrijvingsformulier, klik hier. (volzet)

• Van vrijdag 4 augustus tot zondag 13 augustus 2017: cuilturele reis naar het Festival Crete Senesi met het Collegium Vocale en de heer Philippe Herreweghe. Voor informatie, programma en inschrijving, klik hier (volzet)

• Van dinsdag 3 oktober tot zaterdag 7 oktober 2017: culturele reis "l’art roman dans le Roussillon" onder leiding van Prof. Jacqueline Leclercq–Marx (ULB) in samenwerking met Prof. Dierik Verbeelen (VUB). Voor programma en prijs klik hier, en voor het inschrijvingsformulier klik hier (volzet)

Voor informatie over voorbije activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten.