Culturele Clubactiviteiten van de Universitaire Stichting

Voor concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), klik op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:

Maandag 11 december 2017 om 19.45 u.: Exclusief huisconcert in de Universitaire Stichting met Bruno Philippe, cello, en Guillaume Vincent, piano.

Vrijdag 23 maart 2018 om 20 u. Galaconcert van de Muziekkapel Koningin Elisabeth. (Bozar)

Woensdag 2 mei 2018 om 18 u. : Opera in De Munt: Lohengrin (Richard Wagner).

Voor de concerten in Bozar en de voorstellingen in het Nationaal Theater, zie de afzonderlijke aankondigingen hieronder.

Culturele reis voor de leden van de Universitaire Stichting:

• Van woensdag 4 juli tot zondag 8 juli 2018culturele reis naar Sils Maria, o.l.v. em. Prof. Michel Flamée. Voor informatie klik hier.

Voor informatie over voorbije activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten.