Culturele Clubactiviteiten van de Universitaire Stichting

Voor concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), klik op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:

Voor de concerten in Bozar en de voorstellingen in het Nationaal Theater, zie de afzonderlijke aankondigingen.

NEW !  Klik hier voor het afzonderlijk bericht over de concerten van de Koningin Elisabeth-wedstrijd 2018 voor zang.

Donderdag 25 januari 2018 om 17.30 u.: Nieuwjaarsreceptie.

Donderdag 1 februari 2018 om 10.30 u.Geleid bezoek (N/F) aan de bezoek aan de tentoonstelling  “Magritte, Broodthaers & hedendaagse kunst”  in het Museum voor Schone Kunst, Koningsplein 3, Brussel, gevolgd door de lunch in de Universitaire Stichting.

NEW !  Donderdag 8 maart 2018 om 18 u.: Geleid bezoek (N/F) aan de tentoonstelling "Fernand Léger. Schoonheid alom"  in Bozar op 8 maart 2018 om 18 u., gevolgd door een diner in de Universitaire Stichting.

Vrijdag 23 maart 2018 om 20 u.: Galaconcert van de Muziekkapel Koningin Elisabeth. (Bozar)

Woensdag 2 mei 2018 om 18 u.: Opera in De Munt: Lohengrin (Richard Wagner).

Culturele reis voor de leden van de Universitaire Stichting:

• Van woensdag 4 juli tot zondag 8 juli 2018culturele reis naar Sils Maria, o.l.v. em. Prof. Michel Flamée. Voor informatie klik hier.

• NEW ! Donderdag 19 en vrijdag 20 april  2018 : Tweedaagse culturele uitstap naar Leiden. Meer informatie.

Voor informatie over voorbije activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten.